Waarom testen?

Het identificeren van producten waar u intolerant voor bent is van vitaal belang.

Allergieën worden steeds groter. Start vandaag met uw resultaten.

Het aantal mensen die lijden aan intoleranties neemt toe. Onderzoeken geven aan dat de helft van het VK beïnvloedt kan worden door één of meerdere intoleranties. Het kan ook fysieke en lichamelijke ongemakken veroorzaken, de symptomen kunnen van invloed zijn op de geestelijke gezondheid van een persoon en in veel gevallen zorgen ze ervoor dat een persoon niet een normaal leven kan leiden. Het verkrijgen van een nauwkeurige diagnose van de oorzaak kan een hele opgave zijn. De meeste testen zijn momenteel beperkt tot etenswaren, maar vaker wel dan niet houdt de intolerantie verband met de chemicaliën die worden gebruikt om onze dagelijkse voeding te verwerken.

Algemene intolerantiesymptomen kunnen zich voor doen bij de spijsvertering, zoals een opgeblazen gevoel, een overmaat aan gas en zelfs diarree, maar ook vermoeidheid, hoofdpijn en huidirritaties zoals eczeem zijn algemene symptomen. Onze een stap testen zijn gebaseerd op een breed scala van ongeveer 600 producten, inclusief etenswaren en non-food producten.

Het identificeren van de producten waar u intolerant voor bent is van vitaal belang. Vervolgens kunt u stappen ondernemen om uw eetpatroon te veranderen of situaties vermijden waarin bepaalde chemicaliën gewoonlijk worden aangetroffen. Veel mensen geloven dat zij intolerant zijn voor lactose of gluten, maar na het testen blijkt een andere stof de problemen te veroorzaken.

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies uit ons assortiment van tests om uw behoeften en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail een Test Inzendformulier om te voltooien en post terug.

STAP 3

Neem een steekproef van haar en post het terug, zoals geïnstrueerd over het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvangen van uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.