Over de test

Alles over onze voedingsstoffen- en intolerantietesten.

Wat wij te bieden hebben. Maakt keuzes eenvoudig.

Wij hebben de meest uitgebreide, niet-invasieve tests beschikbaar in de wereld ontwikkeld. Met behulp van de nieuwste biotechnologie, onze veilige en snelle procedure gebruikt een monster van uw haar die we testen om nauwkeurige resultaten voor u.

Wij hebben enkel een haarmonster van u nodig en met behulp van onze uitgebreide systemen, zullen wij u de resultaten binnen slechts 10 werkdagen e-mailen. Uw testresultaten zullen alle producten tonen waar u 85% of meer intolerant voor bent. Wij hebben vele duizenden intolerantietesten uitgevoerd en wij geloven dat dit het percentage is dat ervoor zorgt dat intolerantie symptomen zich voordoen.

Onze innovatieve een stap testen stellen ons in staat om een uitgebreid verslag, opgedeeld in vijf gebieden, te produceren:

  • Introductie van uw resultaten die u uitleggen wat u precies dient te doen.
  • De producten die op uw resultaten getoond worden.
  • Waar de producten zich bevinden (dat wil zeggen van bijv. Welke bepaalde boom het afkomstig is of welke producten de chemicaliën bevatten).
  • De voedingsstoffen die in uw lichaam ontbreken (optioneel)
  • Begeleiding in hoe u uw individuele resultaten kan verminderen of erbij kan helpen.

Intolerantietest

Wij testen uw haarmonster op 600 verschillende etenswaren en non-food producten om te zien wat uw problemen kan veroorzaken.

Voedingsstoffentest

Hier keren de test om, om te zijn wat er in uw lichaam ontbreekt, dit uit een lijst van 80 voedingsstoffen. Inclusief een gratis voedingsstoffengids.

Metaal Toxiciteitstest

Met behulp van het verstrekte haarmonster testen wij op 24 verschillende metalen die u mogelijk consumeert of in de buurt van woont.

Wij testen haar. Het is nauwkeuriger.

In tegenstelling tot bloed- en urinetesten – waarvan de resultaten beïnvloed kunnen worden door uw laatste maaltijd, stress of andere factoren – wordt haaronderzoek niet beïnvloed door deze dingen en kunnen daarom informatie voor langere tijd opslaan. Vervolgens gebruiken wij deze informatie om te testen en zijn wij in staat u een breed beeld te geven van uw intoleranties.

Haar is, om verschillende redenen, een uitstekende methode om te testen om intoleranties, zoals:

  • Minder invasief – wij hebben alleen een klein haarmonster nodig.
  • Test meer producten – bloedtesten kan normaal gesproken een kleine selectie producten testen, wij kunnen echter op 600 producten testen met slechts een aantal strengen haar.
  • Sneller – Testen gaat snel en efficiënt omdat haar sneller verwerkt kan worden dan bloedtesten.
  • Verslechtert niet – zodra er een bloed- of urinemonster is afgenomen, begint het te verslechteren. Haar slaat informatie op en het wordt niet beïnvloed door externe verontreinigingen.
  • Kostenbesparend – als gevolg van al deze redenen is het testen van haar een stuk goedkoper dan het testen van bloed en dit zorgt ervoor dat wij onze klanten een zeer concurrerende prijs kunnen bieden.

Het aantal mensen die lijden aan intoleranties neemt toe.

Waarom zou ik mij laten testen?

Het aantal mensen die lijden aan intoleranties neemt toe. Onderzoeken geven aan dat de helft van het VK beïnvloedt kan worden door één of meerdere intoleranties. Het kan ook fysieke en lichamelijke ongemakken veroorzaken, de symptomen kunnen van invloed zijn op de geestelijke gezondheid van een persoon en in veel gevallen zorgen ze ervoor dat een persoon niet een normaal leven kan leiden. Het verkrijgen van een nauwkeurige diagnose van de oorzaak kan een hele opgave zijn. De meeste testen zijn momenteel beperkt tot etenswaren, maar vaker wel dan niet houdt de intolerantie verband met de chemicaliën die worden gebruikt om onze dagelijkse voeding te verwerken.

Algemene intolerantiesymptomen.

Algemene intolerantiesymptomen kunnen zich voor doen bij de spijsvertering, zoals een opgeblazen gevoel, een overmaat aan gas en zelfs diarree, maar ook vermoeidheid, hoofdpijn en huidirritaties zoals eczeem zijn algemene symptomen. Onze een stap testen zijn gebaseerd op een breed scala van ongeveer 600 producten, inclusief etenswaren en non-food producten. Het identificeren van de producten waar u intolerant voor bent is van vitaal belang. Vervolgens kunt u stappen ondernemen om uw eetpatroon te veranderen of situaties vermijden waarin bepaalde chemicaliën gewoonlijk worden aangetroffen. Veel mensen geloven dat zij intolerant zijn voor lactose of gluten, maar na het testen blijkt een andere stof de problemen te veroorzaken.

Wat wij testen

Wij produceren een volledige diagnose van uw intoleranties met behulp van slechts een aantal strengen van uw huur. Deze veilige, niet-invasieve methode maakt het ook mogelijk dat wij uw voedingstekorten te onderzoeken.

Haarmonsters worden tegenwoordig in veel professionele drugs- en alcohol testen gebruikt. Vanwege het vermogen van het haar om informatie op te slaan, hebben wij ondervonden dat het ideaal is om te testen op intoleranties, voedingstekorten en metaal toxiciteit. Een gedetailleerd rapport kan worden geproduceerd van slechts een aantal strengen. Wij creëren een uitgebreid rapport met alle producten waar uw lichaam op dit moment op reageert.

I had a breakout of skin rash on my neck and face and was not getting the help from the GP that I felt was required. The test provided a good level of information and was easy to complete. My condition is improving daily.

Hannah Charter

Klant

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.